Menu Sluiten

Klanttevredenheid

Algemeen

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid

Ons ultieme doel is dat u en uw klanten ontzorgd en tevreden zijn. Daarom besteden we voortdurend aandacht aan de kwaliteit van onze dienstverlening en bedenken we initiatieven die de klantentevredenheid verbeteren.

Na iedere bezorging, omruilings-, reparatie– of onderhoudsmoment meten we via enquêtes de klanttevredenheid van uw klanten. We meten de ervaring met onze dienstverlening, onze communicatie en onze mensen. Ook uw tevredenheid wordt via enquêtes voortdurend gemeten. We houden van transparantie. U ontvangt daarom uitbreide rapportages. Vanzelfsprekend evalueren wij de enquêtes ook. Het stelt ons in staat onze dienstverlening bij te sturen en verder te optimaliseren.

Net promoter score

Meten, analyseren en terugkoppeling van de resultaten is on-going proces. Dat doen we op totaalniveau maar ook per klant, per dienstverlening, depot, bezorger en periode. Door middel van uitgebreide rapportages zijn we transparant naar onze klanten. Bovendien stelt het ons in staat bij te sturen en onze dienstverlening te ontwikkelen.