Menu Sluiten

Repair services

Repair

Repair services

Dynahealth repareert, reviseert, vervangt en recyclet medische (elektronische) apparaten. In combinatie met slimme logistieke oplossingen kunnen we daardoor onze opdrachtgevers en hun klanten optimaal ontzorgen. Ontzorging op meerdere fronten of het nu binnen of buiten garantie afgewikkeld moet worden. Wij zijn snel, betrouwbaar en circulair.

Snelheid is voor onze klanten cruciaal. Bij de doorlooptijd van een reparatie spreken wij in uren of dagen, niet in weken of maanden.

Betrouwbaar is een kernwaarde die terugkomt in kwaliteit, beveiliging en privacy integriteit, allen vastgelegd en verankerd door meerdere certificerende instanties en bewezen door de inmiddels meer dan 10.000.000 apparaten die in de afgelopen 25 jaar geserviced werden.

Circulair om onze klanten te helpen hun producten en elektronische apparaten zo lang mogelijk te laten gebruiken, en indien dat echt niet meer gaat, de grondstoffen zo goed mogelijk her te gebruiken.

Elke reparatie wordt uitgevoerd volgens het vooraf beschreven protocol van de fabrikant, met behulp van de benodigde test- en reparatie apparatuur in een geborgde ESD-veilige omgeving.

Wij werken volgens de Lean-Six-Sigma methode om continu onze processen verder te verbeteren en te borgen.

Wat Dynahealth bijvoorbeeld voor u kan betekenen:

    • Reparaties kunnen in ons centrale service center plaatsvinden of bij de klant op locatie;
    • Reparatie van een AED;
    • Reparatie van een voedings- of infuuspomp;
    • Reparatie van domotica of anderzijds medical devices bij uw klant aan huis.