Menu Sluiten

Last mile logistics

aanbellen

Last mile logistics

Dynahealth is gespecialiseerd in het ontzorgen van Direct-to-Patient leveringen en pick-up services. Met acht locaties in de Benelux kunnen wij 7 dagen per week op elke gewenste locatie leveren. Dit kan zowel next day als same day, van 08.00 uur ‘s ochtends tot 22.00 uur ‘s avonds. Een greep uit onze mogelijke diensten:

    • Het afleveren en/of ophalen van producten in elk gewenst formaat, van kleine producten zoals een hoortoestel, AED of infuuspomp, tot aan grote producten, zoals ziekenhuisbedden met twee bezorgers op het voertuig.
    • Leveringen in een, vooraf door de klant gekozen, 4, 3 of 2-uurs tijdvak. Dat mag ook ’s avonds of in het weekend zijn.
    • Omruil (SWAP) dienstverlening, waarbij wij het leveren én ophalen van een product op hetzelfde moment efficient combineren om uw klant maar één keer te hoeven storen.
    • Of het nu een nieuw product, leen product of gerepareerd product is, middels onze flightcases zijn wij in staat ieder product veilig en goed beschermd te transporteren voor u.