Menu Sluiten

AnyTime bezorging

aanbellen

AnyTime bezorging

AnyTime bezorging medische hulpmiddelen

Dynahealth bezorgt op afspraak, op een moment dat het uw klant het beste uitkomt. Dit kan 7 dagen per week en zo nodig nog dezelfde dag of avond. Bezorging in tijdvakken is dé uitkomst voor iedereen. Uw klant of diens mantelzorger hoeft niet de hele dag thuis te blijven en omdat er op afspraak geleverd wordt, is het percentage succesvolle levering bij de eerste poging vele malen hoger.

Met AnyTime Delivery dragen we bij aan de tevredenheid en kwaliteit van leven van uw klanten. En u? U realiseert hiermee het hoogst haalbare serviceniveau aan uw klanten!

Tijdvak bezorging

Dynahealth bezorgt in tijdvakken van 1, 2, 3 en 4 uur, overdag of in de avond. Het is onze missie bij te dragen aan de kwaliteit van leven van uw klanten. Vrijheid is daarbij een belangrijke factor. Daarom houden we uw klanten continu op de hoogte over de exacte aankomsttijd. Zo wordt thuis blijven voor de bezorging tot een minimum beperkt en heeft uw klant ruimte voor andere activiteiten.

Same day – Same evening

Dynahealth biedt naast de bezorging in tijdvakken, de mogelijkheid om de gewenste medische hulpmiddelen nog dezelfde dag of avond in huis te hebben. Dat noemen we Same day/Same evening. Een uitkomst wanneer uw klanten de hulpmiddelen snel nodig hebben en niet tot de volgende dag kunnen wachten. Onze medewerkers zetten alles in om de bezorging zo goed mogelijk te laten verlopen. Desgewenst verzorgen we ook de montage en/of installatie van hulpmiddelen.

Dit doen wij voor uw klanten:

– Bezorging op afspraak; zeven dagen per week, ieder moment van de dag.
– Tijdvakken van 1, 2, 3 en 4 uur.
– Same day bezorging op dezelfde dag.
– Same evening bezorging op dezelfde avond.
– Bezorging op de gewenste plaats in huis tot de vierde verdieping.
– Bezorging afgestemd op de behoefte van uw klanten.
– Continu communicatie over het exacte bezorgmoment (real-time track & trace)
– FAQ-module met antwoord op vragen over het bezorgmoment.