Menu Sluiten

Dyna aanwezig op de Nationale Carrièrebeurs

Carrièrebeurs
News

Dyna aanwezig op de Nationale Carrièrebeurs

DynaGroup is op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart aanwezig tijdens de Nationale Carrièrebeurs in de RAI in Amsterdam. Gedurende dit grootse carrière-evenement voor mbo, hbo en wo studenten en (young) professionals gaan wij op zoek naar nieuwe collega’s voor onze business units. In onze stand kunnen bezoekers kennismaken met DynaGroup en onze diensten. Ook kunnen ze ontdekken voor welke bekende organisaties en multinationals DynaGroup werkt.

Onze recruiter Roy Paffen zal op beide dagen een interactieve Dyna-quiz presenteren. Via een silent-disco koptelefoon kunnen alle deelnemers meestrijden voor leuke prijzen! Uiteraard ontbreken leuke gadgets en informatieve flyers niet. Het aanwezige Dyna-team zal geïnteresseerde kandidaten laten ervaren hoe leuk het is om samen met onze collega’s fans van te maken van onze klanten.

Heb jij interesse in één van onze vacatures of ben je gewoon nieuwsgierig wat DynaGroup jou te bieden heeft? Kom dan langs en breng ons een bezoek. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten op de Nationale Carrièrebeurs 2024, stand 171.

 

Meld je hier aan voor de beurs en ontvang jouw gratis e-ticket.

Carrierebeurs